Om oss
Om oss

Ett färskt byggföretag med lång erfarenhet

Det låter kanske motsägelsefullt att vara ett färskt byggföretag med lång erfarenhet, men är fullt möjligt – vi är ett levande bevis. Svenssons Mark & Bygg AB öppnade år 2009 och består av Johan Svensson, ägare, samt av två heltidsanställda. Svensson själv hade när han startade verksamheten en redan väletablerad kundkrets som fick följa med in i det nya, det bättre.

Utöver vårt lilla, sammansvetsade team, så arbetar vi också nära en rad pålitliga och trogna underleverantörer som hjälper till att kvalitetsstämpla vårt arbete.

SMBAB har i sin kundkrets både enskilda privatpersoner och företag, alla är välkomna och storleken på uppdragen fäster vi ingen vikt vid – vi fixar stort som smått.

Kompetens

När man talar om hantverk så är kompetensen a och o, man kan vara hur serviceinriktad och vänlig man vill, men om man inte innehar fullvärdig kompetens inom de tjänster man erbjuder så kommer kundkretsen aldrig att växa. Hos oss på SBMAB är kompetensen gedigen och intresset för bygg stort, vi slutar aldrig att hungra efter nya erfarenheter och nya tillvägagångssätt.

Service

Som hantverkare är det givetvis också viktigt att man har god hand med människor, man måste kunna kommunicera rakt och vänligt och vara tydlig med vad man erbjuder. Vi erbjuder alltid god service från första kontakt till sista, och det är våra nöjda kunder som får oss att varje dag vilja anstränga oss till det yttersta. Genom goda vitsord mellan kunder sprider sig budskapet om våra tjänster och den kvalitet vi håller.

Välkommen till oss på Svenssons Mark & Bygg AB!